Scouting Heino Moederdagontbijt 2019

Wilt u met Moederdag net even iets langer in bed blijven liggen? Dat kan. Scouting Heino ontzorgt u!

Wij komen graag een heerlijk Moederdagontbijt bij u thuis bezorgen. Een goed gevuld ontbijt! Dit alles met dank aan diverse sponsoren.

Het ontbijt is uit te breiden met diverse opties welke na bestelling op zondagochtend 12 mei uiterlijk ± 09.00 uur bij u thuis worden afgeleverd. Bestellen kan via onze webshop. Vergeet dit niet uiterlijk 1 week van te voren te doen. Maandag 6 mei is de uiterste besteldatum!

Scouting Heino bezorgt de ontbijtjes binnen de gemeentegrenzen van de oude gemeente Heino. Dit houdt in: Lierderholthuis, Laag Zuthem, Heino en het buitengebied van deze drie dorpen.

Ontbijtopties:

Ontbijt Liefde:

Combideal - Alleen voor Supermoeders!

• Verse jus d'orange
  • Croissant
  • Krentenbol
  • Pistolet
  • Beschuit
  • Beleg
  • Muffin
  • Gekookt ei
  • Stuk fruit
Extra's
  • Rode roos: €1,99
     -> van Wispels Bloemenshops
  • Doosje Bonbons : €3,99
     -> (van Bakkerij van der Most  (5 à 6 stuks))
  • Verse jus d'orange
  • Croissant
  • Krentenbol
  • Pistolet
  • Beschuit
  • Beleg
  • Muffin
  • Gekookt ei
  • Stuk fruit
  • Rode roos
     -> van Wispels Bloemenshop)
  • Doosje Bonbons
    -> (van Bakkerij van der Most  (5 à 6 stuks))

(Exacte inhoud kan verschillen, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten.)

Dit ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door ISS, Melkvee- en leghennenbedrijf Familie Kievitsbosch, Bakkerij van der Most, Albert Heijn Heino, Wispels Bloemenshop en Straetus Vechtdal