Resultaat Win Win Weken Multimate

Eerder deze week ontvingen we bericht van de Multimate dat de Win Win Weken actie afgelopen was en welk bedrag wij als groep zouden krijgen. Vandaag was dan de dag dat we het bedrag ook daadwerkelijk konden gaan ophalen.

Onder het genot van een hapje, een drankje en een lekker zonnetje konden alle deelnemende partijen aan het eind van de middag zich verzamelen bij de partytent bij de ingang van de Multimate. Toen iedereen er was, sprak Emiel de aanwezigen toe en ging vervolgens over tot het uitreiken van de cheques met daarbij een Multipas met het tegoed er op. Elke vereniging ging met Emiel op de foto en op het laatst werd er nog een groepsfoto gemaakt met alle deelnemers.

De foto's zijn gemaakt door NuHeino.nl en daar is een verslagje te lezen en zijn ook alle foto's te zien.

Scouting Heino heeft met een bedrag van € 275 het op één na hoogste bedrag weten te verzamelen, dus we zijn bijzonder tevreden over de opbrengst. Dank aan Emiel en alle mensen die met ons meegespaard hebben. Hieronder de cheque als bewijs!