Boyzonderstam

Toon je talenten

Vanaf je 23e kun je lid worden van onze Jongerentak om verder te kijken dan je neus lang is. Samen met de andere Stammers (=Jongerentakkers) maak je zelfstandig actieve en creatieve programma's.

Als lid van de Jongerentak bedenk je met z'n allen allerlei activiteiten. Als het maar uitdagend en grensverleggend is. Je gaat samen op zoek naar dingen die je anders nooit zou doen, omdat ze soms te groot of ingewikkeld zouden zijn, of gewoon omdat je daarvoor meer mensen nodig hebt. Het is leuk om iets te bedenken dat nèt een stapje verder gaat.

Variatie

Wat programma ideeën? Een gecombineerde tocht bijvoorbeeld: eerst ATB-en, dan raften, dan lopen..

De video-camera wordt gehanteerd en vervolgens wordt er gemonteerd: een dramatische speelfilm nadert haar voltooiing. Of gewoon even een potje sporten. Echt uitdagend wordt het als je gaat zweefvliegen, parasailen of zeilen. Je hebt het zelf in de hand.

Ontdekken

's Zomers kun je met z'n allen op reis gaan, bijvoorbeeld in het buitenland. De ruige natuur daar ontdekken en kennismaken met andere culturen, al dan niet gezellig bij het kampvuur.

Eigen ideeën

Je bedenkt de programma's met zijn allen. Om je op ideeën te brengen en je te helpen als dat nodig is, zijn er allerlei boeken en brochures. Daarnaast worden er door Scouting Nederland centraal ook nog grote activiteiten, actieve trainingen en cursussen georganiseerd.

Wereldwijd

Leden van de Jongerentak zijn dus net als jij jongeren van 17 tot 18. Je bent dan trouwens lid van een club met zo'n 32 miljoen leden. De Boyzonderstam is de oudste leeftijdsgroep die we hebben, met een eigen bestuur en eigen activiteiten.

Doe mee!

Je bent welkom om eens langs te komen en wat sfeer te proeven. Normaal komen we 1x per maand bij elkaar vanaf ± 20:00 uur. Loop gewoon even onze blokhut "De Veldlelie" binnen aan de Heinoseveldweg 1. Het kan echter voorkomen dat we er dan niet zijn. We zijn dan buiten het gebouw actief bezig. Wil je zeker weten dat je op tijd bent om mee te kunnen, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..