R.A.M.Stam

In september 2013 hebben Stijn (18), Rowin (18), Matthieu (18), Mathilde (21),  Bob, Jeroen en Mirko (allemaal 20) een nieuwe speltak opgericht. We hebben deze Stam opgericht, omdat we sinds de Scouts al met elkaar optrekken en het gezellig vinden om bij elkaar te komen.  Ook merkten we dat het leeftijdsverschil met de Stam vrij groot was en dat we eigenlijk te oud zijn voor de Explorers. We hebben op dit moment één of twee keer per maand opkomst

Na lang wikken en wegen hebben wij een naam voor onze groep verzonnen: 'De R.A.M.Stam, dit staat voor de 'Round About Midnight Stam.'  De meesten van ons zijn ook actief binnen Scouting Heino, bijvoorbeeld als leiding van een speltak (Welpen, Scouts) of als lid. Rick Overesch en Jordi Dijk zijn onze stamadviseurs, zij geven ons advies als wij dat nodig hebben. Voor elke opkomst bedenken er twee personen een programma. Heb je vragen aan ons? Stel ze gerust!