Scouts

Elke week komen jullie bij elkaar in onze blokhut "De Veldlelie". Van hieruit kan je de natuur in, bijvoorbeeld om speurtochten te doen, een survivaltocht af te leggen of vlotten te bouwen. Of je gaat met zijn allen een kampvuur bouwen en daar zelf eten op koken. Misschien ga je wel zeilen en kanoën! Een andere keer ga je face painten, internetten of muziek maken.

Kies maar uit

Je kunt bij ons ook al je energie kwijt door te sporten en allerlei meer en minder ruige spelen te doen zoals Hollandse Leeuwen en vlagveroveren. Maar je kunt we ook gewoon een potje voetballen. Weer een andere keer verzin je geheimschriften, bouw je met een paar Scouts samen een toren of keuken, enzovoorts. Minder vermoeiend, maar net zo creatief is het fotograferen of werken met video.

In een tent

Tenslotte zijn er nog grotere activiteiten. Bijvoorbeeld scoutingkampen of wedstrijden met meer Scouting-groepen uit de regio, zoals bijvoorbeeld de Pooltochten. Of je gaat met je eigen Scouts een weekendje weg. Je slaapt dan in tenten en kampeert ergens in Nederland, waar ook weer van alles kan gebeuren.......

Zelf verzinnen

Samen met de leiding maak je zelf de programma's en organiseer je een aantal activiteiten. In je Scouts handboek vindt je veel goede ideeën over wat je zou kunnen doen en organiseren. Ook de leiding heeft altijd wel goede ideeën. Bovendien hebben zij veel ervaring.

32 Miljoen

Alle Scouts dragen een blauwe broek (die niet zo makkelijk kapot gaat), een beige blouse en de groene das met oranje en wit van Scouting Heino met het een wapen er op. Zo kunnen alle Scouts uit de hele wereld elkaar herkennen. Wist je dat dit er wel 32 miljoen zijn?

Vrijblijvend kennismaken

Eens kennis komen maken is altijd mogelijk. De opkomsten van de Scouts zijn normaal op vrijdagavond van 18:30u tot 21:00u. De eerste drie opkomsten zijn altijd kennismakings-opkomsten. Pas daarna hoef je te beslissen. En dat je dan graag blijft, dat spreekt voor zich!

Je kan gewoon iedere vrijdag even binnen lopen en direct meedoen. Het gebeurt echter een enkel keer dat de bijeenkomst niet in ons eigen blokhut is. Om een teleurstelling te voorkomen, kan je beter eventjes een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..