Verhuur blokhut

Onze blokhut 'De Veldlelie' is voor andere scoutinggroepen ook te huur. De blokhut bestaat uit 2 grote zalen, een grote keuken en een ruim leiding lokaal. Alles gelegen in een eigen stuk bos vlak buiten het dorp. Bekijk hier de foto's van de blokhut.

Plattegrond de Veldlelie

De verhuur en beschikbaarheid verloopt via de verhuurmodule van Scouting Nederland. Het is altijd mogelijk om een rondleiding aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beschikbaarheid
In 2017 wordt de blokhut verhuurd tijdens de meivakantie en de zomervakantie. Via de accommodatiegids van Scouts Online is de beschikbaarheid op te vragen.

Voor vragen over beschikbaarheid, verhuur of het aanvragen van een rondleiding kan er contact op worden genomen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: we verhuren alléén aan Scoutinggroepen!