fotolijn

Scouting Heino Moederdagontbijt 2020

Moederdag is dit jaar toch net even anders. Omdat het coronavirus ons land nog steeds in zijn greep houdt, hebben wij ervoor gekozen om dit jaar onze Moederdagactie net iets anders aan te pakken. We hebben samen met onze sponsoren kortgesloten dat we dit jaar in plaats van moederdag ontbijtjes verkopen, er een aantal weg gaan geven aan moeders in omgeving van Heino die wel een steuntje in de rug verdienen in deze rare tijd.

Maar, voor deze actie hebben we wel jullie hulp nodig. Wij kunnen natuurlijk geen ontbijtjes afleveren als wij niet weten welke moeders zo'n ontbijtje verdienen. Daarom vragen we jullie om op deze link in te vullen wie zo'n ontbijtje verdient, en waarom.

Wel hebben we een aantal spelregels voor deze actie, namelijk:

  • Ontbijtjes worden alleen bezorgd binnen de gemeentegrenzen van de oude gemeente Heino. Dit houdt in: Lierderholthuis, Laag Zuthem, Heino en het buitengebied van deze drie dorpen.
  • Gebruik +- 100 woorden om te omschrijven waarom jouw genomineerde moeder dit ontbijtje verdient.
  • Moeders kunnen genomineerd worden tot en met zaterdag 2 mei.
  • We kunnen helaas niet elke genomineerde moeder van een ontbijtje voorzien. Dit houdt in dat wij als organisatie een aantal nominaties uitkiezen voor een ontbijtje.

Deze ontbijtjes zouden we natuurlijk niet kunnen weggeven zonder medewerking van onze geweldige sponsoren: ISS, Melkvee- en leghennenbedrijf Familie Kievitsbosch, Bakkerij van der Most, Albert Heijn Heino, Wispels Bloemenshop, Straetus Vechtdal en N35 Creatief