fotolijn

Contact

Adresgegevens

Rozendaelgroep Scouting Heino
Heinose Veldweg 1
8141 RR Heino

GPS: N 52° 25.593, E 006° 14.368

Verhuur

Vanaf de zomerperiode 2017 verhuren we onze blokhut alleen aan Scoutinggroepen die komen met leden in de bever, welpen en scoutsleeftijd. Mail voor meer informatie naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmeldingen

Bij aanmeldingen of vragen, mail dan je naam, leeftijd en de vraag naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmeldingen (stoppen lidmaatschap)

Als je wilt stoppen, is dat natuurlijk jammer. Afmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen over financiën

Bij bijvoorbeeld vragen over de contributie of andere geldgerelateerde zaken kun je contact opnemen met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur

Het hele bestuur (zowel stichting als verenigingsbestuur is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voorzitter is via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bereiken en de secretaris via... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Internet

  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • website: www.scoutingheino.nl
  • Twitter: @ScoutingHeino

Bankgegevens

  • Groepsvereniging: IBAN: NL21RABO0148333338, BIC RABONL2U
  • Beheerstichting: IBAN: NL65RABO0120697343, BIC RABONL2U

Kamer van Koophandel

  • Groepsvereniging: 08183639
  • Beheerstichting: 41024331

Kaartje


Grotere kaart weergeven